set. 12 2017

Projecte de digitalització i transcripció del padró d’habitants

L’Ad’ET participa en el projecte Xarxes dels padrons municipals, un projecte pioner a Catalunya per a​ la ​transcripció i ​digitalització dels primers padrons d’habitants de Torrelles de Llobregat (s.XIX), ​liderat per l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, en col·laboració amb el Centre de Computació de Catalunya i el Centre d’Estudis Demogràfics​.

Totes les persones interessades a col·laborar en ​les ​transcripci​ons dels documents​ poden contactar per correu electrònic amb a.e.torrellencs@gmail.com abans del 14 de setembre. Cal disposar d’ordinador i connexió a internet.

Per participar caldrà assistir a una petita formació del programari​ i la metodologia que es farà dijous 14 de setembre a les 19h a la sala d’actes de la biblioteca de Torrelles (carrer Major 8).